Gennem et århundrede indenfor området, er der sket en eksplosiv produktudvikling, som følge af både teknologisk og samfundsmæssig udvikling.

Ahrendt Jensen El-entreprise A/S har sin del af større og krævende el opgaver, som en moderne el-virksomhed skal kunne løse.

Vi betjener og servicerer både privat- og erhvervskunder i hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Nøgleordene bag vores mangeårige forretningssucces, er baseret på et værdisæt, som fordre, at kunden er i centrum.

  • Vi samarbejder om optimale løsninger
  • Vi rådgiver og vejleder ud fra kundens behov
  • Vi tænker grøn energi
  • Vi sørger for,at være opdaterede, så vi kan samarbejde om- og udvikle langtidsholdbare kvalitetsløsninger

 

Lidt historik

 

Ahrendt-Jensen El entreprise er en videreførelse af den tidligere Hornbæk installationsforretning A/S og Hornbæk Elinstallation A/S.

Det er en forretning med dybe rødder i lokalområdet, som har formået, at servicere både privat- og erhvervskunder i hele Nordsjælland, gennem 3 generationer.

 

Skrift fra 3. generation, Jørgen Ahrendt Jensen i forbindelse med 90 års jubilæet i 2009:

 

"Hornbæk installationsforretning blev grundlagt 1. marts 1919 af min farfar, Carl Emil Ahrendt Jensen. Forholdende efter 1. verdenskrig vanskeliggjorde virksomhedens opstart, men efterhånden som el-forsyningen blev udbredt i Nordsjælland voksede firmaet hurtigt til et betydeligt og velkonsolideret foretagende.

Efter afslutte ingeniør uddannelse indtrådte min far Verner Ahrendt Jensen i 1943 i firmaets daglige ledelse.

1. marts 1975 kom jeg selv hjem til firmaet, efter at have arbejdet nogle år,som ingeniør, hos NESA og Semco.

90 år og 3 generationer med el i Hornbæk,

- det har været spændende og mange forskellige opgaver er løst, i samarbejde med dygtige medarbejdere og gode samarbejdspartnere.

Her skal nævnes Hornbæk Totalentreprise med Hans Damsgård og ikke mindst Finn Vindahl Andersen.

Tak for et godt samarbejde!

Tak til Bjarne Petersen og vores dygtige medarbejdere og held og lykke fremover.

(Tak til Karen)

 

 

 

Efterfølgende har Finn Vindahl Andersen VVS-entreprise A/S og Ahrendt Jensen EL-entreprise A/S valgt at udvide samarbejdet og har i dag til huse under samme tag.

Seneste nyt fra Facebook

8. februar


Kathøj søger anlægsstruktører, anlægsstruktørlærlinge, rørlæggere og anlægsgartnere. Du skal være frisk på at nyde dagen ude…

Læs mere

89 19

31. marts


Igen i år var vi med til Mini Skills. Der var godt besøgt på Kathøj's stand, og både drenge og piger deltog i vores "prøver" …

Læs mere

7 59

13. marts


Kathøj søger kloaksvende og anlægsgartnere/brolæggere. Vi udfører kloak-, belægnings- og støbearbejde, fortrinsvis i Nordsjæ…

Læs mere

47 16

Top